søndag den 13. marts 2011

Mulepose med vintagetræ og smykketræ


Da min niece havde fødselsdag og blev 13 år syede jeg en mulepose til hende, som hun altid kan have med som ekstrapose istedet for plastikposer. Den er syet på samme måde som de andre jeg har syet med franske sømme og lomme, hvori hele posen kan vendes ned i, som det ses på øverste billede til højre.
Jeg syntes at der skulle være lidt mere dekoration end bare lommen, så derfor tegnede jeg et træ af efter det lyseblå plastiktræ jeg har arvet fra min bedstemor - det tog pænt lang tid at klippe ud og efterfølgende applikere... Bagefter hyggede Alma og jeg med at finde forskellige farver og mønstre til bladene.

For nogle uger siden havde Rakel på bare Wunderbar en giveaway og et indlæg om butikken T.I.N.G. og da jeg kiggede lidt rundt faldt jeg bl.a. over et smykketræ i brunt acryl designet af Andrea Larsson. Synes det minder rigtig meget om mit lyseblå træ, som dog har organiske former, mens smykketræet i acryl ser ud til at være helt fladt -  og har en pænere fod. Sjovt som mange ideer og design vender tilbage. Har tilladt mig at låne et billede fra en annonce på Trendsales.2 kommentarer:

 1. Ej, wow, hvor er den bare smuk og praktisk! Lige som den skal være, og så lige lidt bedre, fordi der er gjort så meget ud af den LÆKRE applikation!
  NICE!
  Ha' en dejlig søndag aften.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Tak - hvor er du sød. Må indrømme at da jeg var færdig med at klippe den ud og stryge den på og endelig skulle til at applikere så sad jeg og tænkte 1/4 syet, 1/2 syet - kun 1/2 tilbage... Men da var der jo ingen vej tilbage, og jeg blev også rigtig godt tilfreds med resultatet.
  Det gjorde modtageren heldigvis også, for det er jo ikke så nemt at vide hvad der falder i en teenagers smag - især når hun selv er meget kreativ.

  SvarSlet