lørdag den 19. marts 2011

En elefant kom marcherende...


Denne elefant stammer også fra min barndom i 70'erne. Jeg erindrer kun at den stod til pynt - måske fordi der på et tidspunkt var blevet leget for voldsomt med den? Ihvertfald kan jeg kun huske den med en snabel, der havde været knækket af og var blevet syet sammen igen.
For nogle år siden tog jeg den ned fra dens hi på loftet, og fik syet snablen lidt pænere sammen. Jeg har overvejet at ændre på øjnene, for de er lidt mærkelige. Den står stadig mest og pynter med alle sine farver og mønstre samt sin neon-grønne halespids (farven kommer ikke rigtigt frem på billeder)
Elefanten har farverigt selskab af et kakkelmaleri med fint metaliske farver, som vi fik i julegave af Alma forrige jul. Skønt med sådan en overraskelse fra børnehaven. 

3 kommentarer:

 1. Sjovt med sådan en gammel sag - og hvor skønt at den nu igen er fremme fra gemmerne:-)
  Jeg elsker ting med historie!
  Og sikke en fin julegave at få - glæder mig til min bassemand bliver stor nok til at lave gave til sin Mama ;-)

  Ha' en skøn weekend!

  SvarSlet
 2. Wow, den är riktigt "cool"! :)

  SvarSlet
 3. Tak for de søde kommentarer. Synes jo den er så fin. Min mor kan desværre ikke huske hvem der har givet den i gave. Jeg har overvejet, og hendes morbror og tante kan have haft den med fra en af deres rejser i Afrika.
  Børnekunst er skønt - naturligvis især fra ens egne børn eller nærmeste familie. Deres farveunivers er bare så dejligt, og jeg elsker når de ikke tænker så meget over at det skal forestille noget og være så pænt, for så er der i virkeligheden mulighed for at se flere motiver.

  SvarSlet