onsdag den 30. marts 2011

Påskeæg i orkis


Vi er begyndt at pynte lidt til påske. Erindrer at flere æg blev smadret sidste år, for de er jo meget skøbelige. Da vi startede med at hænge lidt op forleden, fik vores 9 måneder gamle kat fat i et æg med serviet-decoupage, og daskede det ned på gulvet - det holdt det heldigvis til, så for fremtiden får æggene en gang lak for at styrke dem lidt. Der er rigtig gang i æggepusteren, når der laves æggekage og Alma sammen med far bager fredags-kage. Jeg har haft orkis-skytten fremme og lavet lidt nyt pynt til æggene samt fundet nogle fra gemmerne.
I min familie har vi altid pyntet op til påske, og synes altid det har været noget særligt - måske fordi det oftest har indeholdt ferie sammen med familie, og forårets komme. Nogle gange har vi haft bitte små æg, som blev gemt rundt omkring, som man kunne finde og få en lille lækker mundfuld. -Og så er der jo det store påskeæg fra påskeharen...

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine dine påskeæg:-)

  SvarSlet
 2. De er simplethen så fine, jeg er helt forelsket. Er det svært at lave det der orkis? Jeg er jo mest til superhurtige og nemme projekter men disse fine æg kunne let friste mig til at prøve noget nyt.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres søde kommentarer.

  Orkis er som sådan ikke svært, da det i princippet kun består to knuder samt ganske få detaljer.
  Det er dog temmeligt tidskrævende, da det tager over en time at lave sådan et æg.
  En lille taske med grej fylder dog ingenting, så det er et arbejde som egner sig rigtigt godt til at tage med på tur.

  SvarSlet
 4. Kom lige forbi og så disse fantastiske æg, hvor er de bare smukke. Du må bestemt vise dem fremhos Karen Klarbæk skærtorsdag :)

  SvarSlet
 5. Tak for rosen.
  Havde ikke set at Karen Klarbæk ville fremvise forskellige æg skærtorsdag, så tak for tippet - det er en rigtig god idé.

  SvarSlet