søndag den 18. september 2011

Orange - Brun

Orange er ikke den farve vi har allermest af, selvom jeg egentlig godt kan lide farven, for orange har på en gang noget varmt og lyst over sig. Efter min lille fototur kom jeg dog også i tanke om flere orange ting i hjemmet bl.a den fine skærm på vores glaslampe, som kan ses i det grønne indlæg, og forøvrigt er katten lys orange - med neon-orange halsbånd.

Orange klokkespil købt for mine sammensparede fødselsdagspenge i de tidlige skoleår hvor jeg spillede klokkespil i skolens orkester. Orange stoffer, Almas penalhus, kjole med orange detaljer, orange puslespil og påklædningsdukke bagved.

Brun har vi nok endnu mindre af. Jeg kan egentlig godt lide en varm brun med et lille snert af noget rødligt, og har da også forskellige brune mønstre stoffer i samlingen og så selvfølgelig brun fløjl. Men det meste brune hos os er alligevel af træ eller læder.

Min violin, FLY-sko, stoppe-svamp fra min bedstemor som jeg har lokket fra min mor fordi den virkelig er god når man reparerer uldstrømper (og min mor brugte den alligevel ikke...) smørboks også fra min bedstemor, låg på dåser fra chokolade-vafler, som er beklædt med nyt papir og nu indeholder Almas forskellige perler.

1 kommentar: