onsdag den 14. september 2011

Grøn som græsset

Grøn er håbets farve, og jeg har altid været glad for farven. Synes grøn har så mange forskellige nuancer og farvetoner fra gulgrønt - armygrøn - sportsgrøn - turkisgrøn, og er faktisk glad for dem alle.
---------------
 Rimeligt nyt billede fra Alma, som er en kombination af vandfarver og farve/olie-kridt, og som jeg benyttede lejligheden til at sætte i en ramme istedet for en reproduktion, selvom kunstneren ikke var helt tilfreds med at bl.a. et flag forsvandt bag passe partout'en... Er vild med at hun intuitivt bruger komplimentærfarver. Perleplade lavet af Alma med kombination af almindelige perler og favoritten gennemsigtige glitterperler, hvilket ser super godt ud i vinduet - elsker farvestrålende børnekunst
Lækker gennemsigtig badebold, Brio tog med genbrugstog og -tunnel som siger sjove lyde
---------------
Køkkenknive med beskyttelse perfekte til at have med på ferie, guf til katten
 Frø på magnetklemme på køleskabet, forskelligt køkkengrej
---------------
Glaslampefod fået i bryllupsgave og vase lavet af genbrugsglas, hjemmesyede puder
 Række af grønne mapper fyldt med kreative ideer og opskrifter samt vigtige dokumenter og de bedste af studie-notaterne, grønne kasser til at holde styr på den begrænsede DVDbeholdning.
---------------
Grønne mønstrede stoffer fra samlingen, forskellige grønne knapper
 Grønt papir, Grøn tapedispenser som trænger til tape efter Alma har brugt det sidste
--------------
Turkisgrøn Irmadåse, vase og brocher fra Thora Finnsdottir og lille fad med metalkant fra min bedstemor.
Hans Scherfig-billede "familie" købt da jeg ventede Alma, pude på højstolen syet af tekstilvoksdug købt i stormagasinet Printemps til forskønnelse af mit grimme kollegieværelse, da jeg studerede i Paris.

3 kommentarer:

 1. De knive har jeg også! I blå og i gul :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine ting du har her! Hvordan bliver man fast læser på din blog??
  Jeg svare lige på din besked på min blog ang. symaskinen.
  Jeg har i indlæget lavet et link til den hjemmeside hvor jeg har købt maskinen.
  Jeg synes den er nemmere for dem at tumle. Pedalen passer en børnefod bedre. Trykfoden er større og svære at få fingerne tæt på nålen. Den kan de basale sting og synes kvaliteten virker rigtig fin (prisen taget i betragtning - den kostede vist omkring 800,-)
  Jeg skal nok smide alt det hun kreere på min blog!

  SvarSlet
 3. Vi er rigtig glade for de knive, for vi er nødt til at have en kniv med til medlavning på cykelferie, men tidligere har det været så besværligt at pakke den ordentlig ned, og så er disse jo bare smarte med beskyttelsen - og fåes i så mange lækre farver.
  Tak :-)
  For at blive fast læser klikker du bare på "fast læser"-punktet på blogger-bjælken øverst oppe på siden eller kopierer blog-adressen og tilføje den under betjeningspanelet.
  -Og tak for svar angående børnesymaskine - det har givet lidt at tænke over...

  SvarSlet