fredag den 16. september 2011

Lilla som ...

Lilla elsker jeg i stort set alle nuancer, og sådan har det været siden barn - ærgeligt at der ikke lige findes et vers om "se min kjole, den er lilla som ? Der er ellers nok af gode ting at vælge mellem: hyldebær, brombær, blommer... Har ret mange lilla ting: køkkengrej, lilla tøj til Alma, mig og endda et lilla slips hos Lasse (han har selv valgt det) så dette er kun et dovent udvalg... 

 Lilla sytilbehør, lilla stof som nok udgår den største mængde i samlingen, lækker trøje til Alma strikket af bedste, lidt af de lilla tøj
-----------------
Glasfad med bobler fået i studentergave af fantastisk gode venner af min familie, dukkesengetøj fra min barndom med sommerfugletryk, hullahop-ring, kæmpetallerkner som er perfekte til gæstebud med mange småretter (og mange gæster synes det er fedt med en lidt sjov farve istedet for hvide)

3 kommentarer:

 1. Sikke da nogle super lækre tallerkener!!! Den ville jeg gerne eje !

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også lilla:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Tallerknerne er rigtig lækre og de har lige været i brug i dag til mandens fødselsdag hvor vi fik mange småretter.
  De er fra et firma ved navn Mateus - mener det er svensk (?) men de bliver ihvertfald produceret. De er købt i ROOM som jo er lukket, og jeg tror desværre ikke der er andre forhandlere i Danmark.

  Har en idé om at mange kreative har et særligt godt øje til lilla..? Ikke kun lige nu hvor farven har været populær overalt i nogle år, men sådan generelt. Jeg kan ihvertfald ikke forestille mig at jeg nogensinde bliver træt af lilla. -Og det håber jeg heller ikke, for jeg har mere end dobbelt så meget stof som på billedet når man også tæller fløjlsbunken med.

  SvarSlet