søndag den 9. oktober 2011

Arbejdshjørne


I løbet at sommeren har jeg omarrangeret og skabt opbevaringplads til lidt kreasmåting i tilknytning til min arbejdshjørne. Bordet er et gammelt malet Ikea-bord, der nu er blevet slået ud til fuld størrelse, så der er plads til symaskine og overlocker og samtidig er der ledig plads tilovers til computer eller andet arbejde. Kanten på bordet har fået en stribe med noget målebåndstape fra Tiger, og det er praktisk under arbejdet, samtidig med at Alma også lige kan øve sig i at tælle... Hjørnet er indrettet næsten lige ved siden at vores spisebord, så jeg kan bare lige dreje rundt og klippe stof ud eller lægge ting fra mig. Synes det er hyggeligt at kunne være sammen med familien, mens man er igang med hver sine ting.
Tidligt på sommeren fandt jeg en gammel krydderihylde i fyrretræ, som var lidt ramponeret med forskellige huller og mærker. Faconen var fin, men jeg skulle lige tage mig sammen til at komme i gang med at udrette skaderne og alle male-processerne, så den fik lov at stå et stykke tid. Der var en del huller der skulle udspartles bl.a var profilen på hylderne beskadiget, og desuden var der polyfylla klattet forskellige steder, som skulle slibes af. Alle knaster fik et par gange med Shell-lak, for klog af skade ved jeg, at det er vigtig at dække dem, da de ellers vil farve malingen og i værste fald boble op i malingen. Efterfølgende fik den grunder og 2 gange maling. Den blev hvid, for det havde jeg på lager, og det er egentlig også helt fint som rolig base for alle farverne.
Sættekassen malede jeg sammen med den anden sættekasse jeg lavede til Alma sidste efterår. Jeg har ikke helt kunne bestemme mig til at jeg ville have papir i rummene, så indtil videre er der blot lidt løse stykker i et par rum, og sådan får den bare lov at være for nu, for har en lidt anden plan med den. Tingene på hylderne skifter lidt, og da billedet blev taget, var der ikke så mange ting som der oftest er.
Det er rigtig dejligt at have fået lidt opbevaring ved arbejdspladsen, da mit stof og andre krea-ting opbevares forskellige andre steder, hvor der lige er plads. Jeg overvejer at rulle mine fine bånd op, så de kan stå på hylden, og jeg derved kunne blive bedre til at bruge dem.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt fint og organiseret. Jeg ville ønske mit arbejdshjørne var lige så smukt og velordnet.

  SvarSlet
 2. det ser godt og ryddeligt ud.. hvem, som bare havde lige så fin en orden på arbejdsværelset

  SvarSlet
 3. Tak :-) Så opryddet er der heller ikke altid - ofte ligger der en stabel bøger m.m og en stak med igangværende projekter (har ellers en kasse til det, men den er tit fyldt)og det jeg lige er igang med midt på bordet.
  Men foretrækker generelt rene linier, hvor der er nogenlunde opryddet - så er der bedst plads til at udfolde sig.

  SvarSlet