torsdag den 11. november 2010

Perler på snor


Herhjemme er en lille pige, som er meget glad for at lave perleplader. Hun er desuden også meget gavmild, og giver dem gladeligt væk, så vi har faktisk ikke så mange endda. Vi har også brugt dem som pynt ovenpå gaver. Sidder faktisk i skrivende stund og overvejer, at man jo kunne lave til-fra-kort i perleplade.
I foråret lavede hun perleplader, som var fuldstændig sammenblandede i farver. Pludselig - et par uger senere - lavede hun de sirligste mønstre... Nogle få gange er farverne mikset uden system, men oftest gør hun sig meget umage. Jeg foreslog hende at lave hulmønster / krystaller, og det er hun blevet meget glad for - måske fordi det gør dem endnu finere, eller fordi det bare går hurtigere..?
Syntes det var synd at perlepladerne bare lå i en stak, så jeg har trukket nogle af dem på et tyndt satinbånd. Det var godtnok temmelig besværligt, for så store er hullerne heller ikke, når de er strøget. Jeg er godt tilfreds med resultatet, og det samme er den lille kunstner. Sådan et farvespil lyser op mod en oftest grå og kedelig novemberhimmel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar