onsdag den 5. januar 2011

Julegaver #1

Gaverne til nevøerne på gemalens side på henholdsvis 2½ og 5½ år blev bukser efter ønske fra moderen, samt et par fine strømper med fartstriber op ad benet og bil på foden fra Ubang. Jeg var ellers lige ved at bakke ud af projektet og finde på noget andet, for ind tikkede der en sms fra svigerinden om, at den store går meget op i at det ikke må være pattet og piget. Puuh, fik jo præstationsangst, men tog chancen og lavede lidt om på min oprindelige ide, og istedet for at bruge det jacquard-vævede stof med hestemotiver til selve bukserne blev det til lommer på denim.

Der er snyde-gylp og knaphulselastik i taljen, så der er mulighed for at justere, samt deres navn på indersiden bagi. Desuden er der almindelige baglommer og indstikslommer foran samt "kasse"-syede side-lommer.
Modtagerne blev glade for bukserne. Desuden fik de og deres forældre billeder af Alma samt et familie-sorteper/vendespil, da de havde været meget begejstrede for det vi lavede i gave til  svigermors fødselsdag, og det faldt vist også meget godt i smag. 


Året før var gaven til de to drenge også bukser - i turkis fløjl med lommer og foer med opsmøg i stof med "monster"-tryk.
Næste julegave bliver vist noget andet end bukser..?

2 kommentarer:

  1. Sikke dejlige bukser. Jeg er især vild med monsterstoffet på de lyseblå :)

    SvarSlet
  2. Tak :-) Er også begejstret for monsterstoffet, for det er i en hel anden stil end det jeg normalt bruger til tøj til Alma.
    Til gaven til den just overståede jul turde jeg dog ikke springe ud i noget lignende print og friske farver, hvilket ellers mest er min stil, for tror måske det for 5-6-årige drenge netop går ind under kategorien "pattet og piget med barnlige motiver" ;-)

    SvarSlet