onsdag den 6. oktober 2010

Lidt ny-indretning


Da Alma som lille baby begyndte at kravle, fik hun hurtigt en vane med at kravle op og "svømme" på bladhylden på vores sofabord, så vi endte med at sætte det helt væk. Senere blev det brugt som tv-bord med dvd-afspiller og anlæg på bladhylden, og vi brugte Almas lille bord med stole som sofabord. Sådan havde vi det i lang tid, indtil jeg så nogle billeder fra Krudtuglensmors stue med et sofabord og en gyngestol meget lig vores, og så fik jeg lyst til at flytte rundt. Ved faktisk ikke hvorfor vi ikke har gjort det før, for det er jo længe siden Alma var på kravlestadiet. Var nok bare blevet vant til det andet, som fungerede meget godt, indtil vi begyndte at synes at bordet var for lille, så nu nyder vi al bordpladsen. I forvejen var vi glade for al gulvpladsen, fordi vi ikke har så mange møbler, og at man kan slænge sig på madrassen med de hjemmesyede copy-cats-sækkestole.

2 kommentarer:

  1. Hej Julie.
    Tak fordi du har været forbi min blog og meldt din som læser. Jeg bliver så rørt. Og manner hvor er der lækkert hjemme hos jer! Jeg tror aldrig der har været så ryddeligt og rart hos os ( Læs: her er det et stort rod )

    SvarSlet
  2. Fik slet ikke svaret her - Prøver at gøre det så hyggeligt som muligt med gyngestol fundet i storskrald, lænestol,sofabord og servante fra bedsteforældrene og en gammel sofa overtaget fra mandens bror. (Og et ubehandlet gulv med kæmpe sprækker mellem brædderne, så det er umuligt at holde pænt, øv!)
    Så opryddet er her slet ikke altid, for en 4-årig skal nok sørge for at fylde ud med lege, så ofte er der gang i et lille byggeprojekt, restaurant eller lignende, som får lov at stå til de efterfølgene dage, men vi prøver hver dag at rydde de gennemgående linier. -Synes det er nemmere at slappe af og være kreativ, når alt ikke er ved at vælte omkring en.

    SvarSlet