søndag den 24. oktober 2010

Efterårsferie

Efterårs/vinter-anokken, jeg syede til Alma sidste år er fundet frem igen. Den har rundt bærestykke med lynlås, lynlås i siden, spidshætte og er syet i en lækker bævernylon i en gylden farve med dansende damer påtrykt på det bordeaux foer. Det var et stort arbejde at sy den, men det var hver en time værd, for Alma  elsker at bruge den, og den er supernem at tage af og på. Jeg syede desuden en elefanthue til hende i brun kogt uld med pink velour som foer og som hjerte applikation med afrunding af pink/rød-stribet rib. Fandt jo hurtig ud af at elefanthuen med spids ikke duede under cykelhjelmen, så fik syet en lille stribet hue og halsedisse. 
En del af efterårsferien tilbragte Alma og jeg hos bedsteforældrene sammen med hendes 2 kusiner, så der blev rigtig hygget. Alma fik plukket de sidste æbler, fandt en vindrueklase mellem bladene som bedstemor havde overset og kørt lidt med grøntsager i sin lille trillebør. Hun kørte også cykel, mens den yngste kusine øvede på stylter og den ældste kusine øvede på ethjulet cykel.
Det var typisk efterårsvejr, og vi havde heldigvis masser af sol, så vi kunne være ude og nyde de smukke efterårsfarver samt fårene på de omkringliggende marker, de to drægtige køer som var gæster i mine forældres indhegning og naboernes høns og kaniner. Under lejlighedsvise byger trak vi ind i laden og staldene, hvor der er masser af plads og rigtigt hyggeligt. Indenfor blev der spillet spil, danset og bare hygget.Ingen kommentarer:

Send en kommentar