lørdag den 16. april 2011

Mmm... Margrethe


I et godt stykke tid har vi kigget lidt på nye røreskåle. Det var et krav, at der skulle være låg til, og chefkokken herhjemme - dvs. manden - ville egentlig helst have dem i glas eller stål. Det blev det dog ikke til, eftersom vi ikke rigtig kunne finde nogle vi var tilfredse med. Vi har allerede nogle glasskåle med låg fra Bodum som vi er glade for, men de findes kun i en ret lille udgave samt to temmelig store skåle, og vi ville rigtig gerne have nogle midt i mellem. Vi har heller ikke fundet nogle i stål, for det viste sig at Margrethe-skålene i stål ikke kan bruge lågene.
Derimod endte vi med en farvestrålende regnbuesymfoni af Margrethe-skålene. Jeg havde først kig på nogle tilbud om flere forskellige str. i samme farve, men fandt så ud af, at de desuden var på tilbud i Føtex, og så var det for fristende at få dem i regnbuefarver. Vi mangler dog lige en 2-liters i hindbærrød mellem den lilla og røde, men den var ikke på tilbud, så den står på ønskelisten... Tænk så mange skåle, men de bliver alle flittigt brugt.
Fandt også nogle fine urteknive i matchende farver hos Søstrene Grene, og tidligere på året købte jeg samme sted de lange plastskeer. Lækkert med lidt friske farver til madlavningen, og Alma har allerede erklæret at dem i pink og lilla er hendes.

3 kommentarer:

  1. Skønne farver I har valgt skålene i. Og de bliver bestemt ikke mindre dekorative, når de er stablet som her.

    SvarSlet
  2. Jeg er også rigtig glad for dem, selvom jeg var (er) lidt nervøs for, om vi måske bliver trætte af de mange farver med tiden, men tror det nu ikke. Ligenu er jeg ihvertfald vild med dem, og nyder at bruge dem.

    SvarSlet
  3. Fantastiska färger! Skedarna och fruktknivarna från Söstrene har jag några av, men Margarethe-skålarna står fortfarande på önskelistan. :)

    SvarSlet