torsdag den 2. december 2010

Pakkekalender


I dag åbnede Marie-Louise med bloggen Deerhouse den gave jeg havde sendt afsted i den kreative pakkekalender. Jeg overvejede længe hvilken gave jeg skulle lave, men besluttede mig endeligt for orkis-snefnug i en stjerneuro. Jeg havde flere andre idéer, men afgjorde til sidst at det blev orkis, da jeg selv synes det er dejligt at modtage håndlavede ting man ikke selv kender håndværket bag.

2 kommentarer:

 1. WOW, Julie, hvor er den bare fin! Har totalt meget respekt for den slags 'sjældne' håndværk, og ophænget på stjernen er topsmart! Den er bare i det hele taget SUPERFED! Sådan én tror jeg gerne jeg vil bestille til jul!! ;-)
  Ha' en lækker aften.
  Kh.Jane

  SvarSlet
 2. Tak:-)Synes faktisk det er lidt svært at vide hvordan sådan en type håndværk vil blive modtaget, og om det vil blive opfattet som mormor-agtigt.
  Har skrevet ganske lidt om orkis i min kommentar til indlægget om orkis-påskeæg, og har tænkt at lave et par indlæg med nærmere beskrivelse af orkis. Derfor var jeg ved at tjekke mine indlæg igennem, og opdagede at dette indlæg aldrig var nået længere end til at stå som kladde, så derfor udgav jeg det, så jeg kan linke samlet til indlæggene om orkis.

  SvarSlet