mandag den 13. december 2010

Den kreative pakkekalender


I dag blev det endelig min tur til at åbne den fine pakke fra den kreative pakkekalender, der har ligget og ventet. Gaven af fra Dorit med bloggen Doo it - just doo it. (linket skulle virke nu) -Og hvilken gaver - lige i mine favorit farver. Mine hurtigt taget billeder i halvdårligt morgenlys viser slet ikke hvor fint det virkelig er.

Fantastisk fint armbånd i sælskin (?) med detaljer i turkis og et snert af lime - Uuhm. Tror godt det kunne komme til at bo på min arm, og det luner faktisk rigtigt dejligt.


-Og flotte hjerter i pink og lilla. De små hjerter er så fint strikket. Lækkert, især i de farver. (EDIT:  havde set at de store hjerter var grydelapper, men det var først da jeg kom hjem med iskolde fingre, at jeg forstod at det lille rum var til tommelen og det store til de andre fingre. Virkelig smart, især til sådan en, der altid er bange for at brænde fingrene, hvis de skulle komme udenfor grydelappen.
Der er også en lille pige herhjemme, som synes det hele er meget fint :-)

Tusind tak for de meget fine gaver.

-Og et stort kram til Karina for at have fået hele dette puslespil til at gå op.

3 kommentarer:

  1. dejligt du kunne lide min pakke. De syede hjerter er grydelapper - tommelen i det lille rum og de fire fingre i det andet.
    Mvh Dorit

    SvarSlet
  2. Dorit, jeg er superglad for pakken. I morges var jeg så begejstret for at pakke op til alle de fine ting og lige hurtigt poste et indlæg. Jeg havde godt set at det var grydelapper, men det var først, da jeg i aften kom hjem efter arbejde og efterfølgende udendørs Lucia-optog, at mine iskolde fingre igen tog fat i de fine grydelapper, og fingrene helt naturligt fandt ud i de to rum. -Og da jeg begejstret viste det til min mand, sagde han at det havde han allerede fortalt mig i morges! Supersmart med sådan en kombimodel af grydelapper og grillhanske, og dem kommer jeg helt sikker til at bruge meget, for jeg er altid bange for at brænde hænderne når jeg bager.

    SvarSlet