mandag den 22. august 2011

2 måneder - masser af sommerhygge

Sommer fuld af sol, regn og omskifteligt vejr krydret med masser af hyggelige oplevelser og kreative projekter, og pludselig var der lige gået 2 måneder siden sidste blogindlæg. Har i flere perioder været uden netadgang, og det er skønt af og til at trække stikket ud og ikke være så afhængig af at tjekke mail m.m. 

Har været hjemme på slægtsgården et par gange i længere tid. Den første gang sammen med nevøen og niecerne. Synes det er helt meditativt at sidde med hovedet inde i bærbuskene, og børnene ville gerne hjælpe - lige indtil jeg kom til at nævne, at alle de snegle vi pillede fra jo kunne lave sneglevæddeløb, for så var alle 4 børn helt optaget af at heppe på snegle.
Anden gang havde vi nogle dage der, før og efter vi sammen med min mor og hendes veninde tog på ferie til Småland, hvor vi så naturparker med bl.a elge og traner, og afsluttede turen med 2 dage i Astrid Lindgrens verden, hvor vi boede på Pippis sommerhotel. Har også lokket et fint grønt-blomstret vintage-sengetøj fra min mor, samt dykket ned i hendes samling af Bo Bedre fra 60-erne - og glemte at tage billeder...  
Sommeren har også været brugt på at lave forskellige fødselsdagsgaver samt andre kreative udfoldelser, så vender snart tilbage! 

3 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne billeder - og velkommen tilbage:-)

    SvarSlet
  2. Lyder som en skøn ferie:-) Dejligt du er tilbage, jeg havde tænkt på dig. Kh Christina

    SvarSlet